Onze diensten

Op een verantwoorde wijze afvallen blijkt vaak een moeilijke opgave te zijn. Dat komt voornamelijk door de overmaat aan keuze als het gaat om afvalprogramma’s. Wij werken samen met de beste en meest ervaren afvalcoaches, die jou helpen met de keuze voor het best passende afvalprogramma.

 

Beweging

Op een verantwoorde wijze afvallen heeft ook betrekking op het bewegingspatroon. Wij voorzien jou van een bewegingsprogramma dat haalbaar is, zodat afvallen geen grote opgave maar juist leuk en uitdagend is.

 

Voeding

Op een verantwoorde wijze afvallen heeft uiteraard ook betrekking op het voedingspatroon. Onze afvalcoaches adviseren jou dan ook op het gebied van eten en drinken. Het advies is samengesteld door professionele diƫtisten, welke het Voedingscentrum gebruiken als uitgangspunt.

 

Het laatste nieuws

Volgt Verantwoordafvallenonline.nl voor het laatste nieuws op het gebied van verantwoord afvallen, beweging en voeding. Op onze website leer je alles over een gezonde leefstijl.

 

Afspraak maken

Heeft je een vraag of wil je een afspraak maken met een van onze afvalcoaches? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wij zullen proberen om binnen 1 uur een reactie te geven op uw vraag.